Υψηλού επιπέδου πρόγραμμα σπουδών συνδεδεμένο με την αγορά

Το ΤΙΜΕ είναι ένα καινούργιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Επιχειρηματική Οικονομική που προσφέρεται από κοινού από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Wageningen University της Ολλανδίας. Η δομή του προγράμματος είναι μοναδική στην Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη και αποσκοπεί στην συνδεση των αποφοίτων με τον επιχειρηματικό κόσμο και την καινοτομία. 

Χρησιμοποιόντας την επιστημονική εξειδίκευση των ακαδημαϊκών εταίρων το ΤΙΜΕ εστιάζει την προσοχή του σε σημαντικές περιοχές της επιχειρηματικής οικονομικής και του μανατζμεντ. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων των φοιτητών του διαμέσου μιας δυναμικής διδακτικής προσέγγισης. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να αναπτύσσει τα ακαδημαϊκές και επιχειρηματικές δεξιότητες των φοιτητών ανοίγοντας καινούργιους δρόμους στην επαγγελματική τους καρριέρα. 

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά προγράμματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ's), που απευθύνονται σε εργαζόμενους και στελέχη επιχειρήσεων, το ΤΙΜΕ ΜΒΕ αποσκοπεί στην προετοιμασία των αποφοίτων διαφορετικών Σχολών και Τμημάτων για την ένταξη τους στην αγορά εργασίας. Στο πρόγραμμα μπορούν να φοιτήσουν με επιτυχία απόφοιτοι από Νομικές και Πολυτεχνικές καθώς και πτυχιούχοι Θετικών ή Κοινωνικών Επιστημών. 

Δειτε περισσοτερα
Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

myEcon Newsletter

Εγγραφείτε στην λίστα ειδοποιήσεων του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.